vineri, 29 decembrie 2017

Digresiuni - Volumul I

Îmi lipsește un editor. Prin editor înțeleg nu o tipografie, nu un serviciu de corectură. Prin editor înțeleg aceea persoana care să selecteze, să preseze, să corecteze, să promoveze, să sugereze. Să fie tot ceea ce un autor nu are răbdarea să fie.

Cu câteva luni în urma v-am anunțat că, luându-mi inima în dinți, am publicat primul volum al Digresiunilor. Apoi am refuzat să mai fac un pas în fată. Am anulat lansarea la Librăria Eminescu, nu m-am prezentat la lansarea din cadrul târgului Gaudeamus. Nu sunt eu de vină ci Lucian Blaga. Recitirea "Spațiului mioritic" m-a făcut să îmi fie jenă de broșurica-mi tipărită.

Discutam cu un prieten ( Mihai V) care îmi spunea că nu ar trebui să ne raportam doar la elite. Că fiecare gest actual contează mult. Nu am acum starea să îl contrazic ( deși nu sunt de acord cu el) dar am găsit finalitatea primului volum : distribuția gratuită.

Sper să merita timpul alocat.

Sărbători fericite !

Linkurile de download gratuit:


https://www.dropbox.com/sh/js6c8nawcxlekxv/AABM0rM8xMUNCe12Kb0MacwZa?dl=0
https://play.google.com/books/reader?id=cSh_HwAAAEAJ&pg=GBS.PA16
https://www.scribd.com/document/368067882/Paranteze-si-Digresiuni-volumul-I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Unind puncte pe hârtia memoriei.

  Când ești in zona Varna este recomandabil sa vizitezi Balcicul. Un motiv ar fi ca in zona nu ai multe locuri demne de vizita (in afara ora...