miercuri, 16 iulie 2014

Domnule ofiter....

Parafrazand-o pe Golda Meir voi afirma :

Pacea va reveni in Romania si abuzurile, interceptarile , arestarile , insinuarile care distrug imaginea institutiilor statului roman vor fi mai atent analizate inainte de a fi "mediatizate" doar atunci cand serviciile vor iubi viitorul tarii ( reprezentata de institutiile acestuia) mai mult decat ii urasc pe cei care le abuzeaza vremelnic.

Valul de atacuri din ultimii doi ani au distrus imaginea si prestanta Guvernului, Parlamentului, ministerelor, consiliilor si autoritatilor locale. Cum vor guverna oare copii nostrii o tara in care a fost distrus respectul pilonilor statului de drept ?
O tara care nu se bazeaza pe vointa divina ( monarhia) se bazeaza pe increderea cetatenilor in alesii sai. Statul laic are nevoie de aceste institutii.
Nu apar coruptii dar nu pot agrea "fiat lux pereat mundus". Indemn doar la o analiza simpla de beneficii si pierderi de nerecuperat.

Ne gandim un pic la aceasta idee domnule ofiter de informatii ?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Unind puncte pe hârtia memoriei.

  Când ești in zona Varna este recomandabil sa vizitezi Balcicul. Un motiv ar fi ca in zona nu ai multe locuri demne de vizita (in afara ora...