joi, 7 martie 2013

Corpul nostru ciudatel..part 2/3


Durata medie de viata a unei papile gustative este de 10 zile. Perioada in care se satura de gustat alcool, mancaruri ciudate, picante, arabesti, chinezesti si alege sa se sinucida sinucide. Dupa care creste una noua pe care simtim nevoia sa o torturam din nou. Daca as scrie bullshit pentru Facebook as fi comentat: Din cauza asta, iubita mea, trebuie sa te gust mereu. Acum cca 10 mil neuroni s-au sinucis neintelegand ca doar eram sarcastic. O carte s-a sinucis, era sa fiu angajat la un post de televiziune si sa "dau zileeee de la mineeee".

Copii cresc mai rapid primavara. Din cauza asta au aparut asteniile de primavara. Pentru ca tot atunci cresc si tipetele, tampeniile facute, genunchi zdreliti si problemele cu osatura. Rupta. Chiar daca este de " patru ori mai dura decat betonul". Yeah..right. Copii si ghioceii..huh ?

Ochii isi pastreaza dimensiunea de-a lungul vietii dar nasul si urechile continua sa creasca. Pinochio si Dumbo. De ce nasul si urechile ? De ce nu.....creierul ? Ok..nu asta am vrut sa zic ci : de ce nu penisul si sanii ? Huh ? Cineva acolo sus..putem face o schimbare ? Sau devenim subiect de glume pe masura ce imbatrinim ? So..a change? Please. Yes, you can !


Ne nastem cu 300 de oase si avem doar 206 ca adult. OK. Deci fie le rupem pe restul sau se unesc. Sau le rupem. La fel putem spune ca ne nastem cu o speranta de viata de circa 80 de ani si avem una de doar 40 ca adulti. Sau mai putin....Macar nu suntem papile gustative.

Craniul uman este facut din 26 de oase diferite. Cam ca o minge de fotbal.  Nu e de mirare ca gandurile mele sunt peticite, sar de un subiect la altul si am o diversitate enervanta da ganduri. Am un cap peticit.

Parul este alcatuit din aceleasi substante ca si unghiile.  Care insa trebuie taiate mai des. Si nu au nevoie de balsam.

Toate functiile si activitatile corpului uman se opresc cand stranuti. Chiar si inima. Deci inchidem ochii si ni se opreste inima. Si restul functiilor. Unde am mai auzit asta ? Deci murim un pic de fiecare data cand stranutam ? Hm..nu e de mirare ca se vand atat de bine antialergicele. Cine dracu vrea sa moara de citeva ori pe zi. Nu ar trebui sa spunem "sanatate' cand stranuta cineva ci " Ion, ai inviat./ Adevarat c-am inviat".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Unind puncte pe hârtia memoriei.

  Când ești in zona Varna este recomandabil sa vizitezi Balcicul. Un motiv ar fi ca in zona nu ai multe locuri demne de vizita (in afara ora...